[Ossm-members] Банер за донирање книги

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 17 23:34:14 UTC 2009


> Кој и да го додал тоа „Донирајте книга на 2с.мк!“ на предна на
> slobodensoftver.org.mk валјда сакал и банер да стаи таму, али ете го
> остаил така лејмерски.

јас го додадов. немав банер. затоа е така.

еве некои книги на kde-look:
http://kde-look.org/content/show.php/Bookish+KPDF?content=16373

ако некој сака да ги среди.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list