[Ossm-members] MARnet Peticija

Ilija Kocho ilijak at siva.com.mk
Tue Jan 20 14:07:51 UTC 2009


Дамјан Георгиевски wrote:
> исто така, ако пишуваш вакви мејлови треба да  се потпишеш, а не да ги 
> објавуваш анонимно.
>   
Така е. Ова е доволен услов да ја игнорирам петицијата без разлика што
се сложувам со некои ставови.

// ИлијаMore information about the Ossm-members mailing list