[Ossm-members] Превод за Wordpress 2.7

Goce goce.mitevski at gmail.com
Mon Jan 26 23:29:56 UTC 2009


Работи ли некој на превод за Wordpress 2.7?

Доколку не би се нафатил јас да го преведам. Ќе ми треба мала помош и
основни инструкции околу увезувањето на веќе преведените стрингови во
новиот превод. Всушност, било какви инструкции се од помош. :-)

Поздрав,

Goce Mitevski
Freelance designer

http://monsteer.deviantart.com
http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


More information about the Ossm-members mailing list