[Ossm-members] Превод за Wordpress 2.7

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jan 27 07:48:47 UTC 2009


On 01/27/2009 12:29 AM, Goce wrote:
> Работи ли некој на превод за Wordpress 2.7?
> 
> Доколку не би се нафатил јас да го преведам. Ќе ми треба мала помош и
> основни инструкции околу увезувањето на веќе преведените стрингови во
> новиот превод. Всушност, било какви инструкции се од помош. :-)

Чомбе работеше досега afaik. Јави се Чомбе! :)
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list