[Ossm-members] Превод за Wordpress 2.7

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Jan 27 13:05:41 UTC 2009


2009/1/27 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> On 01/27/2009 12:29 AM, Goce wrote:
>> Работи ли некој на превод за Wordpress 2.7?
>>
>> Доколку не би се нафатил јас да го преведам. Ќе ми треба мала помош и
>> основни инструкции околу увезувањето на веќе преведените стрингови во
>> новиот превод. Всушност, било какви инструкции се од помош. :-)
>
> Чомбе работеше досега afaik. Јави се Чомбе! :)

Јас го преведувам, имам уште некои  300 нејсни изрази, ќе го средам до
крајов на неделава.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list