[Ossm-members] Сподели знаење 31.01

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Wed Jan 28 08:39:27 UTC 2009


Некои од предлозите за ова Сподели знаење беа:

- да пробаме трансфер на датотеки со:
  updcast
  (mrsync?, multi-rsync?)

- да продолжиме со aduino

- имаше прашања на листава за redmine инсталација, ако дојде некој за
тоа ќе може да (пробаме да) ги решиме и/или да си земат vmware имиџ со
инсталиран redmine

- други идеи?


More information about the Ossm-members mailing list