[Ossm-members] Сподели знаење 31.01

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Wed Jan 28 20:24:08 UTC 2009


> после, го инстралираш rails и rmagick (ruby binding за libmagick)
> gem install rmagick
> gem install -v=2.1.2 rails

А има некоја разлика/проблеми ако се инсталира 2.2.2 на rails или пак
поради некоја причина треба да користеме 2.1.2?
Чисто ме интересира пошто прочитав дека не би правело проблем и да е
понова верзија на rails.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list