[Ossm-members] Сподели знаење 31.01

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Wed Jan 28 22:12:43 UTC 2009


> :-) го прочитав и јас истото... пошто инсталирав Rails 2.1.2
>
> уште малку и ќе се откажам :-( а инсталирам локално на убунту 8.10
>

Може ли да пишеш на кој чекор заглавуваш и каде е проблемот?

Некоја порака исто така добро би дошла.


More information about the Ossm-members mailing list