[Ossm-members] Компјутер за секое дете

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Sat Jan 31 21:21:43 UTC 2009


Здраво,

еве една информација која (можеби) ќе ве интересира:
во Охрид од четврток до вторник има семинар за ПЕП
проектот, ИКТ компонента „Компјутер за секое дете".
Обуката е за тренери за администрација на Едубунту
и пропратните апликации. Луѓето се наставници од цела
Македонија, околу 40 на број, обуката ја вршат од Алгоритам
центар од Скопје и тн. Еве еден линк кој (можеби) би ви бил
интересен:

http://writerwebquest.pbwiki.com/FrontPage

Поздрав
Ѕвонко Николов

П.С. Да не каже некој после: знаел, а не ни кажа!

-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

Training Manager
Institute of Applied Technology - Strumica

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com


More information about the Ossm-members mailing list