[2s.mk-friends] Firefox 3.5 на македонски...

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Jul 2 06:25:06 UTC 2009


>
> а буљаши се тие што не тестираат, па со време да го фатиме проблемот, а не во 5 за 12.

Топ, ова може да биде еден пример за Decaying free software comunities. :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list