[2s.mk-friends] 3G на Ubuntu..

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 2 16:41:57 UTC 2009


On Thu, 2009-07-02 at 15:55 +0200, Дамјан Георгиевски wrote:
> За тие што можеби ја следеа дискусијата на 
> http://ubuntu.linux.net.mk/forum/viewtopic.php?f=3&t=92
> во врска со 3G usb модемите - а не провериле во скоро време...

Не знам дали е способно за 3g, ама и ја го проработев тоа T-Mobile
usb-то за web'n'walk пред некое време. Се шо треба да се напраи е да се
внесат правите подесувања во Network Manager, кога се креира нова Mobile
Broadband врска - подесувањата се тука: http://bit.ly/KmE3L

Па може ќе му користи на некој.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list