[2s.mk-friends] Сподели Знаење сабота

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Jul 3 01:54:22 UTC 2009


Си мислев да одмараме до септември од СподелиЗнаење, ама испадна дека има 
интерес - па може и да продолжиме до август, а?

Агенда?
 - хакирање на разни web апликации (под хакирање мислам на решавање bug-ови во 
наши апликации)
 - отварање и чистење на Thnikpad :) - не сум баш сигурен за ова
 - може да го покажам мојот мини-python-web-framework - се вика die-django :)
 - ...


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

When you do things right, people won't be sure if you did anything at all.More information about the Ossm-members mailing list