[2s.mk-friends] Сподели Знаење сабота

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Fri Jul 3 10:35:50 UTC 2009


2009/7/3 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> Си мислев да одмараме до септември од СподелиЗнаење, ама испадна дека има
> интерес - па може и да продолжиме до август, а?
>
> Агенда?
>  - хакирање на разни web апликации (под хакирање мислам на решавање bug-ови во
> наши апликации)
>  - отварање и чистење на Thnikpad :) - не сум баш сигурен за ова
>  - може да го покажам мојот мини-python-web-framework - се вика die-django :)
>  - ...
>

ако е на стандардната локација би почнале од 13:00 наместо од 12:00

>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> When you do things right, people won't be sure if you did anything at all.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
My lifestream :: http://friendfeed.com/itatabitovski


More information about the Ossm-members mailing list