[2s.mk-friends] Сподели Знаење сабота

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sun Jul 5 12:54:26 UTC 2009


> Агенда?
>  - хакирање на разни web апликации (под хакирање мислам на решавање bug-ови
> во наши апликации)

ова остана ненаправено

>  - отварање и чистење на Thnikpad :) - не сум баш сигурен за ова

success, отворен, затворен .. работи :)


плус се уклучивме на IPv6 мрежата преку http://go6.net/ и gw6c програмот

плус се играа некои стари DOS игри преку online Java x86 емулаторот (дајте го 
линкот за monkey island и commander keen).-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Spammers scratch here with a diamond to find my address:
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||More information about the Ossm-members mailing list