[2s.mk-friends] Сподели Знаење сабота

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Jul 5 17:33:01 UTC 2009


2009/7/5 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>> Агенда?
>>  - хакирање на разни web апликации (под хакирање мислам на решавање bug-ови
>> во наши апликации)
>
> ова остана ненаправено

Се надевам на следниот пат, пошто ова ми изгледа како тековен проект
кој ќе еволуира и ќе се развива.

>>  - отварање и чистење на Thnikpad :) - не сум баш сигурен за ова
>
> success, отворен, затворен .. работи :)

http://www.youtube.com/watch?v=X2sEg_vY-Fc

http://www.flickr.com/photos/spodeliznaenje/tags/lenovox60snaked/

> плус се играа некои стари DOS игри преку online Java x86 емулаторот (дајте го
> линкот за monkey island и commander keen).

http://www-jpc.physics.ox.ac.uk/home_home.html

Само Monkey island e демо сепак беше премногу добро да биде вистинито.-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list