[2s.mk-friends] Web Server

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Sat Jul 4 22:02:41 UTC 2009


Здраво,

може некој да ми каже каде да најдам добар, стабилен
и ефтин веб сервер. Ми треба околу 4-5 гига простор, не
мора да е во МК. Треба да има php, css, sql, ftp, webmail,
CGI, тра ла ла, се што иде со тоа. Некој има искуства,
жалби, пофалби, препораки, .... Сакам да хостирам портал
за училиште, па ми треба поддршка за free cms-овите (кој
е преведен на мк? drupal мислам). Ух, да, и домен ќе ми
треба. Целата работа е за две години, а може и повеќе.
Секоја помош е добредојдена.

Однапред благодарам.

Ѕвонко

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com


More information about the Ossm-members mailing list