[2s.mk-friends] NSND Сплит 21-23 август

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Jul 8 19:02:33 UTC 2009


Колку да се знае (да се има), оваа година НСНД (ништа се нече догодит) анти-
конференцијата е од 21 до 23 август (петок, сабота, недела).

од македонија ќе одат барем 5-6 луѓе, ако има други кандидати, да се пријават 
со време тука, за да се договори за смештај. Исто и ако некој се наоѓа во 
околина тоа време може да помине :)


http://www.nsnd.org/o-nista-se-nece-dogoditi/-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

  Begin...the rest is easy.More information about the Ossm-members mailing list