[2s.mk-friends] NSND Сплит 21-23 август

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Jul 9 19:52:50 UTC 2009


> Колку да се знае (да се има), оваа година НСНД (ништа се нече догодит)
> анти- конференцијата е од 21 до 23 август (петок, сабота, недела).
>
> од македонија ќе одат барем 5-6 луѓе, ако има други кандидати, да се
> пријават со време тука, за да се договори за смештај. Исто и ако некој се
> наоѓа во околина тоа време може да помине :)
>
>
> http://www.nsnd.org/o-nista-se-nece-dogoditi/

anybody??


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Give me the knowledge to change the code I do not accept, 
the wisdom not to accept the code I cannot change, 
and the freedom to choose my preference.More information about the Ossm-members mailing list