[2s.mk-friends] Сподели Знаење 11.јул.2009

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Sat Jul 11 09:51:16 UTC 2009


Јас и Дамјан тргаме... Илин е веќе таму.

На агенда засега е:

- досредување на netbook power поставките...

... но било кој што бил досега на СЗ знае дека може да испадне нешто
сосема поинаку и поинтересно...

-- 
Misha Popovikj


More information about the Ossm-members mailing list