[2s.mk-friends] MK Ruby Users Group

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Thu Jul 16 17:31:52 UTC 2009


Покана до оние кои се занимаваат со Ruby (или пак можеби сакаат да се 
запознаат со овој програмскиот јазик), може да се приклучат кон групава: 
http://groups.google.com/group/mk-ruby-users-group.

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com/
More information about the Ossm-members mailing list