[2s.mk-friends] Оглас за локализација на GNOME

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Jul 14 21:28:05 UTC 2009


само услуги за локализација нудиш или...?

:)

2009/7/14 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Искусен преведувач на софтвер ги нуди своите услуги за локализација на
> новата верзија на GNOME 2.28 која што излегува во септември. Па ако има
> некој на листава кој што може на било каков начин или со било какви
> намери и крајни цели да ја плати локализацијата на GNOME на македонски
> јазик нека ме контактира приватно.
>
> Ги имам локализирано скоро сите верзии на GNOME 2.x и на располагање
> имам уште еден искусен човек, моменталниот координатор на преводот за
> македонски (на кој што btw не е работено ништо скоро 2 години).
>
> Епа немој да ми го флудирате сандачето само. :)
> --
> :Арангел Ангов:
> :ufo at linux.net.mk:
> :jabber:xmpp:пошта:блог:
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list