[2s.mk-friends] MK Ruby Users Group

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Mon Jul 20 22:39:34 UTC 2009


Дамјан Георгиевски wrote:
>> Покана до оние кои се занимаваат со Ruby (или пак можеби сакаат да се
>> запознаат со овој програмскиот јазик), може да се приклучат кон групава:
>> http://groups.google.com/group/mk-ruby-users-group.
>>     
>
> на англиски ли ќе се збори на групата?
>
>   
Состаноците и материјалите се планира да бидат на англиски (поради 
надворешна промоција) и поради странци/гости во групата. Оние што имаат 
проблем со комуникација на англиски, може на македонски.

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com/
More information about the Ossm-members mailing list