[2s.mk-friends] сподели знаење 25.07.09

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Jul 24 08:57:35 UTC 2009


2009/7/24 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> Има некој план? Ќе го учиме Арангел Python?

Арангел ќе иде на одмор :)

Туку јас сум да има сподели знаење само да се префрлиме на некоја
климатизирана локација :)

Ако не пред гаража под сенката :)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list