[2s.mk-friends] сподели знаење 25.07.09

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Fri Jul 24 11:37:46 UTC 2009


2009/7/24 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2009/7/24 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
>> Има некој план? Ќе го учиме Арангел Python?
>
> Арангел ќе иде на одмор :)
>
> Туку јас сум да има сподели знаење само да се префрлиме на некоја
> климатизирана локација :)
>
> Ако не пред гаража под сенката :)

И под сенка ќе испоцркаме. Можеби ќе може нешто да искомбинираме. Ќе
видиме на лице место.

Друга опција е некоја друга локација што е климатизирана?!


> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
My lifestream :: http://friendfeed.com/itatabitovski


More information about the Ossm-members mailing list