[2s.mk-friends] Нарачка на 3 книги од O'Reilly за рецензија

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jun 15 12:35:52 UTC 2009


2009/6/15 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Рецензијата ќе ја објавиме на Linux.net.mk.

Ова би можело да помогне околу тоа како се пишува рецензија на книга :)
http://slashdot.org/faq/bookreviews.shtml

Ако има и други корисни линкови пишете.

-- 
Игор


More information about the Ossm-members mailing list