[2s.mk-friends] Firefox 3.5 на македонски...

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Jun 30 17:21:00 UTC 2009


...нема да се појави заедно со другите 70-тина јазици

направена е грешка во пакувањето на мк верзијата, поради која нема да работи 
auto-update-от понатаму, па е решено да не се појавува воопшто.

Можда ќе се направи посебен билд
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=501391Наравоучение, test early test often - ако воопшто на некого му е гајле


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Hi! I'm a .signature virus! copy me into your .signature file to help me 
spread!More information about the Ossm-members mailing list