[2s.mk-friends] Software Freedom day во Косово 29/30 август

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jun 27 12:09:29 UTC 2009


> 29/30 август ќе се организира SFD во Косово, на универзитетот во Приштина.
> Колку што гледам од официјалната страна, треба да има работилници за
> слободен софтвер, вики и веројатно некој дел од работилницата ќе оди преку
> VOIP.  Инаку за ова дознав од arianit на лугола irc каналот.

да. луѓето ќе дојдад во скопје во текот на летово. може ќе се најдеме на пиво 
или нешто.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list