[Ossm-members] Steal this movie trial на СК

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Mar 3 22:24:23 UTC 2009


Договорено е за во недела во 21:30. Малце е доцна па ќе пробам да
побарам и  термин порано во денот и доколку е можно ќе пишам пак овде.

Значи недела, 8ми март, 21:30 Steal this movie trial @ Мала станица.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list