[Ossm-members] сподели знаење 7.3.2008

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Wed Mar 4 12:04:06 UTC 2009


На менито оваа недела:

1. Илин предложи да го разгледуваме eBox http://ebox-platform.com/
2. Јас сакам да проработам upnp медија сервер за по дома. Набрзинка
инсталирав ushare http://ushare.geexbox.org/ но со djmount (во
отсуство на мултимедиа клиенти со upnp поддршка) не успеав да го
најдам во мрежата. Не посветив нешто многу време да го решам
проблемот, па ете совршена прилика тоа да го решиме на СЗ.

Други некои идеи?


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list