[Ossm-members] нснд белград

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Thu Mar 5 20:44:24 UTC 2009


Имаш боледување *hint hint* ;)

Aleksandar D. Balalovski напиша:
> Ако се организираме да одиме после работно време и да се вратиме пред
> следното да, пошто неам слободни денови :)
> јас би дошол, да.
>   More information about the Ossm-members mailing list