[Ossm-members] Макфакс == тиња , што понатаму

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Mar 6 10:00:48 UTC 2009


Дамјан Георгиевски напиша:
> Во Македонскиот Firefox, од почеток, како default-ен „Најнови вести“ активен 
> обележувач[1] го користевме RSS-то од Макфакс. Таа одлука беше донесена 
> одамна, од простата причина што на Макфакс тогаш имаше банер за Firefox (од 
> којзнае кои причини).
>
> Макфакс пред некој ден го смениле софтверот и сега воопшто *немаат* RSS feed.
> Што значи ќе мора да се менува. 
>   
makfax мигрираа на сервер на он.нет пред 3 дена, до вчера не беше уопште 
достапен сајтот. Гледам на страната има икона за RSS ама не е активна, 
ваљда ќе го средат тоа.More information about the Ossm-members mailing list