[Ossm-members] Макфакс == тиња , што понатаму

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Mar 6 00:45:15 UTC 2009


2009/3/5 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
> некој од фидовите на time.mk?

и тие се тиња....
Фидовите на time.mk ги содржат сите собрани вести (една иста вест
ја има по милион пати) не се како приказот што е на веб.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list