[Ossm-members] 3G USB модем шо работи под Ubuntu 8.10 од прва

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Mar 6 10:29:57 UTC 2009


Некој има искуство со ваков уред? Знам дека може да се среди кернелот
со тој уред што го даваат од Космофон (ZTE...) ама нема простор за
тоа, треба да работи од прва, пошто корисникот шо би го користел нема
човек до него шо би му рекомпајлирал тоа шо треба.

Значи, USB 3G Plug'n'Play за Ubuntu >= 8.10 од некој tech-store во Ск?

фала

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list