[Ossm-members] 3G USB модем шо работи под Ubuntu 8.10 од прва

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Mar 6 14:29:46 UTC 2009


> Некој има искуство со ваков уред? Знам дека може да се среди кернелот
> со тој уред што го даваат од Космофон (ZTE...) ама нема простор за
> тоа, треба да работи од прва, пошто корисникот шо би го користел нема
> човек до него шо би му рекомпајлирал тоа шо треба.
>
> Значи, USB 3G Plug'n'Play за Ubuntu >= 8.10 од некој tech-store во Ск?

а кои воопшто се продаваат во .mk ?


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

"The moment you commit and quit holding back, all sorts of unforseen
incidents, meetings and material assistance will rise up to help you.
The simple act of commitment is a powerful magnet for help." -- NapoleonMore information about the Ossm-members mailing list