[Ossm-members] сподели знаење 7.3.2008

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Mar 7 21:12:31 UTC 2009


> каква табела?

фенси употреблива табела....

> (csv веќе е табеларен формат за податоци)

csv-то што го има, има многу празни полиња, не е прегледно и има многу 
податоци што не се потребни за - да речеме - секој ден.

ама како што објасни глиша, за да се направи тоа ќе требало неколкудневно 
програмирање.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list