[Ossm-members] сподели знаење 7.3.2008

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Mar 7 19:39:23 UTC 2009


> мене ми треба некоја скрипта или нешто да ми прави табела од csv фајлот со
> податоци за платите што го креира таа апликацијата на УЈП.

каква табела?
(csv веќе е табеларен формат за податоци)


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

 ()   ASCII Ribbon Campaign
 /\   Keep it simple! More information about the Ossm-members mailing list