[Ossm-members] Макфакс == тиња , што понатаму

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Mar 8 13:22:33 UTC 2009


2009/3/8 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> И пошто немам намера да се убедувам со Макфакс што е и како е подобро, Макфакс
> ќе бидат сменети.

Fair enough!

> BBC барем е јавен сервис .. иако можеби не наш .. од друга страна, тоа пак е
> добро со оглед на нашиот јавен сервис :)

Мислам дека и Дојче Веле е солиден избор.
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list