[Ossm-members] 5г. Лугола

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Mar 13 11:31:05 UTC 2009


„...За да го заокружиме овој мал јубилеј, на 14ти март 2009г., во Клуб
на Новинари во >=20.00ч. организираме прослава на која ќе бидат
присутни сите главни фаци од заедницата, ќе има торта и дружење и ќе
биде весело. Ве очекуваме да си ги земите партнерките и да се појавите
во Клуб на Новинари, тие кои немаат партнерки, нека си ги викнат
другарките. Зборот мора да се шири меѓу сите!...“

http://lugola.net/node/25
http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/5g_Lugola_grupa_na_korisnici_na_GNULinux_od_Bitola/

Уфо отворил и фејсбук страници нешто така...

Епа се гледаме утре!


-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list