[Ossm-members] 5г. Лугола

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Sat Mar 14 09:56:23 UTC 2009


> биде весело. Ве очекуваме да си ги земите партнерките и да се појавите
> во Клуб на Новинари, тие кои немаат партнерки, нека си ги викнат
> другарките. Зборот мора да се шири меѓу сите!...“

Родово неурамнотежен ти е коментаров. Можеби има и жени членови на
заедницата кои ќе дојдат со свои партнери. Или уште повеќе, можеби ќе
има машки делови од заедницата кои ќе дојдат со своите партнери и
женски делови од заедницата кои ќе дојдат со своите партнерки.

;-)

А веројатно ќе има и некои кои ќе дојдат сами.


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list