[Ossm-members] 5г. Лугола

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Mar 15 08:30:03 UTC 2009


Забавата беше пре-крас-на!! :) си поминав како шо си неам поминато
одамна, плус после тоа отидовме Хавана и беше екстраично!! :) фала на
сите што дојдовте и за помошта.

Да не останав некому должен нешто (финансиски/материјално)? Не се
сеќавам па кажете ако е така..

2009/3/14 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
> Да, го сфатив тоа отпосле, се извинувам. Еве мала исправка.
> Дојдете сите сте поканети :)
>
> 2009/3/14 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
>>> биде весело. Ве очекуваме да си ги земите партнерките и да се појавите
>>> во Клуб на Новинари, тие кои немаат партнерки, нека си ги викнат
>>> другарките. Зборот мора да се шири меѓу сите!...“
>>
>> Родово неурамнотежен ти е коментаров. Можеби има и жени членови на
>> заедницата кои ќе дојдат со свои партнери. Или уште повеќе, можеби ќе
>> има машки делови од заедницата кои ќе дојдат со своите партнери и
>> женски делови од заедницата кои ќе дојдат со своите партнерки.
>>
>> ;-)
>>
>> А веројатно ќе има и некои кои ќе дојдат сами.
>>
>>
>> --
>> Misa Popovik
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
>
>
> --
> http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
> GnuPG: 754AC43D,
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
>
> macedonian free software and hacking ezine:
>  [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]
>-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list