[Ossm-members] 5г. Лугола

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Mar 14 10:24:23 UTC 2009


Да, го сфатив тоа отпосле, се извинувам. Еве мала исправка.
Дојдете сите сте поканети :)

2009/3/14 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
>> биде весело. Ве очекуваме да си ги земите партнерките и да се појавите
>> во Клуб на Новинари, тие кои немаат партнерки, нека си ги викнат
>> другарките. Зборот мора да се шири меѓу сите!...“
>
> Родово неурамнотежен ти е коментаров. Можеби има и жени членови на
> заедницата кои ќе дојдат со свои партнери. Или уште повеќе, можеби ќе
> има машки делови од заедницата кои ќе дојдат со своите партнери и
> женски делови од заедницата кои ќе дојдат со своите партнерки.
>
> ;-)
>
> А веројатно ќе има и некои кои ќе дојдат сами.
>
>
> --
> Misa Popovik
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list