[Ossm-members] jabber

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Fri Mar 20 10:55:08 UTC 2009


>
>
> Јорданка, ако решиш да не користиш хостиран, туку свој XMPP сервер,
> погледни го Openfire:
>
> http://www.igniterealtime.org/projects/openfire/index.jsp
>
> Има одлични можности, а инсталацијата е многу едноставна.
фала Кристијан, Openfire веќе ми го препорача еден член од листата,
Владислав. Ми даде и повеќе детали околу инсталацијата па ќе го пробам
деновиве.Поздрав,
Јорданка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20090320/aea9d613/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list