[Ossm-members] сподели знаење 21.03.08

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Mar 20 14:05:07 UTC 2009


On 03/20/2009 02:49 PM, Дамјан Георгиевски wrote:
> funambol нели ... funambol е SyncML сервер преку кој можеш да синхронизираш 
> разни ствари од мобилен и други апликации .. календари, контакти итн.
> 
> 
> плус, ќе чепкаме во кириличната тастатура за S60 .. пошто изгледа нема s60 
> телефон со македонска тастатура.

А може ли да пробаме да ја хакираме таа руската тастатура и да видиме
дали може да се уреди за да се склепа македонска? Зборам за symbian.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list