[Ossm-members] сподели знаење 21.03.08

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Mar 20 13:49:28 UTC 2009


On Thursday 19 March 2009 13:19:21 Misa Popovic wrote:
> Бидејќи стандардниот box кулер ми беше многу бучен, си купив тивок
> кулер CoolerMaster Vortex 752. Бидејќи немам никакво искуство со
> местење, сакав на ова СподелиЗнаење некој да ми помогне да го
> инсталирам. Можеме и малку да позборуваме за тивки и енергетски
> ефикасни решенија достапни на нашиот пазар за обичен десктоп
> компјутер.
>
> Има некои други идеи за агенда за во сабота?

funambol нели ... funambol е SyncML сервер преку кој можеш да синхронизираш 
разни ствари од мобилен и други апликации .. календари, контакти итн.


плус, ќе чепкаме во кириличната тастатура за S60 .. пошто изгледа нема s60 
телефон со македонска тастатура.

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

"We think it's a great consumer win, and it's a great industry win, 
to be able to ensure that with good copy protection, 
you can have so much functionality for the user", 
Jordi Rivas, Microsoft Director of TechnologyMore information about the Ossm-members mailing list