[Ossm-members] сподели знаење 21.03.08

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Fri Mar 20 15:16:34 UTC 2009


Ако ја средиме таа тастатура ќе бидам најсреќен - доаѓам и јас.

2009/3/20 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> On 03/20/2009 03:05 PM, Arangel Angov wrote:
>> А може ли да пробаме да ја хакираме таа руската тастатура и да видиме
>> дали може да се уреди за да се склепа македонска? Зборам за symbian.
>
> за истото сме збореле нвм. не знаев што е s60. :)
>
> Епа идам. :)
> --
> :Арангел Ангов:
> :ufo at linux.net.mk:
> :jabber:xmpp:пошта:блог:
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list