[Ossm-members] сподели знаење 21.03.08

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Mar 20 15:05:04 UTC 2009> Има некои други идеи за агенда за во сабота?

СЗ на вакво време... хух. Сподели гледање телевизија под јорган ;-)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list