[Ossm-members] Презентација за локализација на филолошки факултет

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Mar 24 10:16:14 UTC 2009


Здраво на сите

Вчера, 23.03.2009, со почеток во 18:00 во просториите на Филолошкиот факултет 
„Блаже Конески“ се одржа презентација на тема „Локализација на софтвер“. 
Презентацијата ја држев јас, а слушатели беа студенти од четврта година.
Беше покажан особен интерес за проблематиката и можност за понатамошна 
соработка.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list