[Ossm-members] Презентација за локализација на филолошки факултет

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Mar 24 22:47:07 UTC 2009


2009/3/24 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
> Здраво на сите
>
> Вчера, 23.03.2009, со почеток во 18:00 во просториите на Филолошкиот факултет
> „Блаже Конески“ се одржа презентација на тема „Локализација на софтвер“.
> Презентацијата ја држев јас, а слушатели беа студенти од четврта година.
> Беше покажан особен интерес за проблематиката и можност за понатамошна
> соработка.

Добра пракса барем до сега е да се објави ваков настан пред да се
случи, можеби некој
друг заинтересиран ќе сака да присувствува.


Честитки за презентацијата и да се надеваме дека студентите ќе
продолжат со ентузијазмот.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list