[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 26 22:57:37 UTC 2009


Некаде во средина на април, неколку типци од Франција кои работат во Мозила, 
планират да дојдат во Скопје, како дел од нивната турнеја во Источна Европа.

Датумите се 14 - 16 април, но може и да се сменат во меѓувреме. Сеедно, ние 
треба да смислиме локација за одржување на средби/предавања/работилници како и 
евентуално да најдеме некое соодветно сместување за луѓето.

Ова ќе биде сред недела, така што претпоставувам дека факултети не се опција - 
зафатени со предавања и сл. Но, ајде еден брејнсторминг да направиме.

Јас патем пишав до Француски културен центар да видиме дали нешто ќе сакаат да 
помогнат тие дека сепак гостите од Франција се, па да видиме.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list