[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Mar 27 15:20:48 UTC 2009


Здраво,

Јас му пишав мејл на Владимир Трајковиќ професор на ЕТФ,
да го прашам дали има расположени да обезбедат нешто од ЕТФ
за предавања и работилници.

Ако испаданат заинтересирани ќе пишам и ќе ја бркаме работата понатака.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list